keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vuoden viimeiset hallitreenit

Tänään yritin järkeistää treenit ja treenata niitä liikkeitä jotka eivät välttämättä ole meidän vahvuuksiamme.
Paikalla  istuminen joka kotona on nyt parina iltana muuttunut Cindin kohdalla paikalla makuuksi ,voihan kökkö.
Välttämättä ei ole ollut hyväksi että käyn laittamassa sen ruan ja sitten vapautan koirat kupille. Saa aikaiseksi Cindille etukumaran asennon ja nyt on sitten alkanut menemään maahankin omia aikojaan :(

Niinpä tänään treenattiin >
Cindin kanssa paikalla istumista,makuuta , kaukkareita ja tunnaria.
Mira toimi liikkurina  ja treenautti samaan aikaan Colan josta saimmekin oikein hyvän häiriön :)

Cindi:
Paikalla istuminen n.3min , joka ihan hyvin vaikka Mira käskytti Colan maahan.
Paikalla makuu häirittynä  myöskin ok. Nousi reippaasti ensimmäisellä käskyllä.
Sitten uudestaan paikalla oloa istuen ,jäin näkyviin koska Mira seuruutti ja käskytti Colaa ihan Cindin vieressä ja edessä, hyvin typy patsasteli vaikka aluksi korvien asento kertoi ,että nyt en tykkää moisesta toiminnasta, mutta pikku hiljaa alkoi rentoutumaan:)  
Tunnari normi matkalta ,11 tikkua riviin jotka liikkuri laittoi aika lähelle toisiansa. Hienosti Cindi aloittaa haistelun oikealta ja aivan super haistelu ja oman paikallistaminen ,vauhtia vain saisi olla enemmän tuonnissa.
Otettiin myöskin pelkkä tikun tuonti n.10m ,mutta eihän siinä mitään ongelmaa ole, kun sille sanoo tuo niin tulee reippaasti laukaten loppuun asti ja luovutus asentokin on tiivis ,ehkä täytyy vain tyytyä tuohon hitaampaan laukkaan ja siihen että heittää raville pari metriä ennen luovutusta.
Lopuksi kaukkarit , takapalkalla josta en vielä ole luopunut ja liikkurin käsien nostelua Cindin vieressä . Vapautin heti ensimmäisistä nousuista , ylös-istu -ylös- istu. Nousi asennot aika reippaasti :)  kotona jatketaan sitten sarjoilla jumppaamista.
Kiitos Mira taas Cola treenaamisesta ja liikkuroinnista !

Ei kommentteja: