keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Tiistain treenit

Aika haipakkaa sain eilen ajaa töistä kotio että ehdittiin klo.17.00 treeneihin.
Treeni aikaa oli taas 15min.per koira. Liian lyhyt aika minulle, mutta tuumasta toimeen....Mira naksutteli tietyt liikkeet.
Cindin laitoin paikalle makuuseen.
Cola:
-Pujottelimme ja kiersimme eri temmoilla tötsien ympäri joita olin laittanut riviin n.3-5m välein ,viimeisen tötsän kohdalla teimme aina täyskäännöksen.
Hyvin oli kartalla ja piti paikkansa ,taisimme peruuttaakkin yhden pömpelin ympäri > joka hyvin:)
- Maahanmeno x 4, kaikki maahan menot olivat tarpeeksi nopeita ja palkkaamisen arvoiset .
-Liikkeestä seisomista , ennakoi seisomisen eikä halli anna tarpeeksi pituudellaan myöden niin että voisi vaatia kunnon seuruuta josta palkaksi >seisominen>takapalkkaus. Nyt ei kuitenkaan ota yhtään askelta käskyn jälkeen ja >"ajatus"takapalkassa. Kyllä me muutama ihan hyvä setti saatiin aikaiseksi.
-Paikalla makuu joka ei sitten tahtonutkaan onnistua millään, voihan pöökele:(  ja koe kausi lähenee.......
Cindi:
-Paikalla makuu ok.
-Pieni pätkä seuruuta ja kontaktin pitoa sivulla.
-Tunnari  x 2, Mira vei yhdeksän tikkua riviin n. 15 askeleen päähän jättäen pienen välin johon sitten vein omamme. En ole ennen näin tehnyt ja luulen että jää viimeiseksi?
Lähti lujaa tikuille, käytti väärää suussansa tiputti saman tien ja otti viereisen joka oli oma, lähti reippaalla laukalla palauttamaan mutta vaihto pari metriä ennen luovutusta raville:(
Toinen tunnari (kymmenen tikkua) jonka teimme melkein "kisamaisesti" .Lähti taas vauhdilla ,mutta jarrutti ajoissa eivätkä tikut liikkuneet suuntaan eikä toiseen.Rauhallinen haistelu ,tarkisti kunolla otti oman , palautus oli loppuun asti bueno >kylläkin pienen avun kera;)
-Kaukareita ,Mira "häiriköi" laudan kanssa Cindin takana ,pikkuisen typyä ahdisti ja muutamat asennon vaihdot olivat tahmeita. Helpotin menemällä lähemmäksi ja palkkasin heti ensimmäisestä vaihdosta,hyvin:)
Onneksi ensi viikolla on treeniaikaa tuplaten enemmän:)