torstai 7. heinäkuuta 2011

Nyt on aikaa.....

6.7 keskiviikkona jälkitreenit Riston ryhmäläisten kanssa.
Risto teki Cindille lyhyen jäljen > joka oli ns. keppitreeni kuudella kepillä tai oikeastaan viidellä  , kahdella kulmalla sekä  peuran poluilla ja jäljillä höystetty  ,vanheni pari tuntia > jälki lähti kulkemaan n.35 metristä vasempaan.
Sillä aikaa kun jäljet vanheni >
Sari oli maalimiehenä Colalle x1. Punaturkkini oli niin innoissaan kun pääsi taas ukkoa hakemaan , ilmaisu (kiinnolla) jonka "toi" hienosti edestä päin , hyvä hyvä :) :)
ja näytölle menikin taas sellaista haipakkaa :):) Ihmeissään oli koira kun "hakkuutukset" jäi yhteen ukkoon ,mutta parkkisella odotti iso yllätys> mont ukkoa joilta sai kehuja ja paljon nameja :):)
Sari oli myöskin Colan vahtina kun lähdimme jäljelle josta Iso Kiitos :):)

Sitten itse jälkeilyyn......
Kävelimme taas jonkin matkaan jäljen lähetys paikalle Riston kanssa ,mutta peesaria emme tällä kertaa  hänestä saaneet kun lähti ajamaan oman koiransa kanssa jälkeä jonka olin heille tehnyt.

No paikan ja suunnanhan tiesin minne jälki lähtee joten ei hätiä mitiä ;)

Cindi jälki lähti noin 35m. vasempaan ja joutui janalla ylittämään kunnon peuran polun > minulla olikin jo vara suunnitelma jos olisi lähtenyt polkua pitkin ,mutta......

Cindin lähetys janalle > se oli taas niin suora ja vauhdikas , meni oman mittansa ylitse ,mutta käänsi samantien ympäri ja otti oikean suunnankin > oikein pätevä pikkuinen :) Jouduin melkein juoksemaan sen perässä janalla ,ehkei tuomarit tykkäisi tuosta tyylistä ,mutta Kari Santikkohan kehui meidän suoraa ja vauhdikasta janatyöskentelyä ;)

Hyvin oli jäljessä kiinni ja nostikin aika pian 1kepin ,2keppikin nousi hienosti  toi sen ,mutta ei huolinut namia tiitiäisellä oli kova kiire  jatkaa jäljestystä ,hölmö kun olin niin annoin mennä ja liinakin lipesi kädestäni onneksi sain siitä kiinni eikä tarvinnut pysäyttää neiti Näpsää ajattelin että seuraavalla kepillä sitten pidetään breikki;)

No seuraavan kepin ajoikin ylitse liinan mitan verran, pyysin takaisin nostamaan kepin ja yllätyksekseni se olikin jo 4-keppi jee ja hyvin mennöö.......  ;)

Sitten tosiaan pidettiin se breikki ,minä istumaan koiran viereen ja koira maahan juottoa ja pakkosyöttöä varten , sitten yritimme rauhassa jatkaa jäljestystä ,mutta Tiitiäinen ampaisi taas eteenpäin kuin bendoliino kun sanoin sille sanan "jälki" ....ja taas mentiin sitten  tulikin se ylläri ;) 5&6 keppi samassa "kasassa", Tiitiäinen nosti hienosti 6 kepin ja sitten kävi hakemassa vielä sen 5 kepinkin josta Super loppu palkkaus palloineen :):)

Risto oli laittanut kummatkin kepit jäljen päähän kun sanoi ettei ollut ihan varma missä kulki yhden koirakon jälki.
Joten hyvä näin :) Risto on kyllä ihan super Jälki mies  ,kyllä meidän kelpaa ;)

Täytyy taas tehdä lisää näitä treenejä jossa keppejä aika tiuhaan ,edellisissä treeneissä keppien välit on ollutkin  pitkät.
Samoin nyt pidämme joka kepin jälkeen kunnon tauon, vaikkei söisikään niin ainakin makoillaan vähän aikaan :)
Kyllä tämä tästä....

Kiittävät he hauskasta juttu seurasta, tällä kertaa aiheena oli ruoka ja historia ;)
.
5.7 Tiistaina
Tokotusta nurkan takana , "meidän talo yhtiön" jalkapallo kentällä joka on mitoiltansa 80m pitkä ja 50m leveä hiekka kenttä vain  3minuutin kävely matkan päässä.

Cola & Cindi treenasivat kumpikin vähän samoja juttuja merkkejä siellä ja merkkejä täällä.>
 Laitoin luoksetulomerkit  n. 10 metrin päähän vasemmalle puolelle ruutua , samoin z-merkit olin laittanut valmiiksi. Joten merkkejä piisas, mutta Colakaan ei tällä kertaa intoutunut käymään  kaikkia merkkejä läpi, löysipä jopa merkki viidakosta ruudunkin :) Punaturkkini oli  hyvin kartalla ja kuulolla> hyvä hyvä:)

Palkkasin ja pätkin liikkeitä aika paljon ;)

1.Luokse tulo ,pilkottuna ja palkattuna.
2.Ruutua lätkällä ,liikesuoritus pilkottuna.
3.Tunnari vain Cindille joka hyvin .):)
4. Z- istu -seiso -maahan, joka liike palkkauksen kera.
5.Ohjattu nouto, vasen ja oikea joka kummaltakin hyvin.
6. Kaukkareita Cindille jossa ohjatut kapulat jalkojen edessä ;)

Hyvinhän nuo menevät kun on palkkausta ja liikkeet pätkitty ;)

2.7 Lauantaina Cindi pääsi paimentamaan Carolan luokse Paraisille , nyt kuvioissa oli mukan myös neljän pässin "kuljetusta" joilla oli isot sarvet ja palitkin vielä paikoillaan . Vähän hirvitti ensin kun ajattelin että pökkivät Neiti Näpsän  ,mutta onneksi Solveigilta ja Carolalta sain suulliset vakuutukset  ja aika hyvin homma kuitenkin eteni .

Josta iso kiitos Carolalle ja Solveigille , olette kyllä hyviä ja rohkaisevia opettajia :):)