sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pikkuhiljaa....

Rolle Ruu 5kk. sen kuin kasvaa ja komistuu , tällä hetkellä painaa 15,8 kg ja korkeutta n.48cm, on saavuttanut jo Cindin mitat.

Rolle pääsi kastille Katjan lampaille, niin kuin  paimenen kuuluukin :).

Läpäisi hienosti testin ja lähti jopa kaartamaan lampaiden taakse , hieno poika siitä on kehkeytymässä.
Katjalla kun ei tällä hetkellä ole enään Astraa ja Loulou on niin nuori, että olisi saanut lampaat ajettua ulos laumassa ja klaarattua porukan talon pihalle.....

Niipä Cindi sai hakea 10 lammasta sisältä ja tuoda ne ulos pihalle aitaukseen josta sitten kuljetus talon pihalle. Täytyy kyllä todeta että hienosti  Neiti Näpsä klaarasi asiansa  <3 .
Rohkeasti meni pienessä tilassa seinän ja lampaiden väliin jotta ne saatiin tuotua ulos ja Rollen kastiin .

Cindin selkä kesti hyvin kaiken tämän, eikä jämähtänyt lukkoon vaikka lisäksi otettiin vähän pois päin ajoa  hakukaarta sekä kuljetusta.

Kiitos Katjalle tästä sessiosta:)

No mitäs vielä....
Rollen reenailu on vähän säästöliekillä , mutta metallin nouto paukkuna ja tuonti onnistuu , tunnaria ollaan treenattu ja on oivaltanut mistä on kyse ,mutta sitä ei voi liiaksi ottaa kun on kuitenkin, niin nuori ja keskittymiskyky on rajallinen, mutta hyvällä mallilla ollaan, tuo jo omansa kuuden tikun rivistä ;)
Muutamia kertoja on maistanut väärää ,mutta tiputtanut sen samantien ja jatkanut haistelua ja kyllä se sen oman hienosti paikallistaa :))

Nyt on taas tauko tämä liikkeen kanssa, sillä en halua että oppii väärää käyttäytymismallia ;)

Merjan kanssa ollaan käyty muutama kerta hallilla treenaamassa pentusten kanssa "häiriö treeniä" ,ohituksia , paikalla oloa ja kontaktia ,kontaktia.....

Välillä tuntuu että Rollen kuulossa on vikaa ,mutta sitten on taas sellaisia päiviä kun kuulee erinomaisesti ;)

Ei mikään superhyper vilkas vaikka vilkkaista tykkäänkin ,mutta Ruu on sellainen jössikkä vähän omanpolun kulkija, tykkää kannella sisällä tavaroita ja  10l muovista ämpäri jonka sitten kiikuttelee milloin mihinkin , anastaa kaikki lelut itsellensä vaikkei niillä sen enempää leikkisikään ja  luulee ainakin vielä, että kaikki tavarat ja ihmiset ovat häntä varten  ;)Ihana pentu josta en mistään hinnasta luopuisi <3