sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

10.6 Treenit ei ku ne olikin kokeet........

Saimme eilen tiedon että mahtuisimme Tkk:n jälkikokeeseen  ja otin paikan vastaan kun Ylöjärveltä eikä Hämeenkyröstä paikkaa saatu.
Kokeet alkoivat tottiksella josta pisteitä saimme nippa nappa  78 pistettä. Cindi kiersi takaisin tultaessa hypyn ja  A-esteen . 
joutui etsimään pikkukapulaa ruohikosta ja voi olla että pasmat meni siinä sekaisin ,mutta mene ja tiedä häntä . 
No päästiin kuitenkin mastoon vaikka tottispisteet eivät päätä huimannee.

Ote fb:stä >>

Tänään ollaan Paimiossa rämitty suolla ,turpeisilla ojanpohjilla ,laajalla hakkuu aukealla ,traktorin /metsätyökoneen urilla, missä jälkemme ei todellakaan kulkenut ;)

Kaikesta tästä retkestä huolimatta 3+kuutos keppi eli 4 kepakkoa ,mutta yllätys yllätys yliajalla ;) No jos jotakin hyvää niin petrasi jäljen ajoa hukkien jälkeen kun nosti uudestaan jäljen ylös!! , sen jälkeen olikin tarkkaa likkaa ja kolme viimeistä keppiä nostikin lopuksi josta olen hurrrjan tyytyväin :) ) Kyllä se on sitkeä ja sinnikäs pikkuinen  ♥ :)
Vaikkakin taas vauhdikas takajäki  joka alkaa pikkuhiljaa  sapettamaan ja tottis ihan peestä !
Esineet jätimmekin väliin.....
Tarkistin  ja soitin vielä jäljentekijältä ja yritin hahmottaa missä hukka kävi > suoalueen reunassa oli kulma ja siinä ollaan ajauduttu räpimään suolle jossa hortoilimme turpeesta nauttien ..... ykköskepin nosti ,mutta matkalle on jäänyt 2&3 johtunee... tästä "pikku"lenkistä . Toinen hukka on tullut piikissä josta sitten olemmekin ajautuneet hakkuualueelle joka ei ollut ihan kymmenen metrin päässä ;)...... No tulipahan osa hakkuualueesta tarkistettua,mutta kun palasimme takaisin metsän reunaan ja talsimme takasin päin ,niin nosti varmaan aika lähellä hukka kohtaa uudelleen jäljen ja sitten pikkuinen laatikko kulmineen  jäljestettiinkin tosi tarkkaaaaaan ja loput 3keppiä nosti hienosti !! ja se viimeinen oli vielä suopursujen seassa ;) Pätevä Tiitiäinen  joka nosti vielä itsensä suosta ;) 

Jäljeltä tuli vain yksi koulari ja tämä koirakko oli nostanut  5keppiä joka olikin päivän paras keppisaldo...
Kaiken kaikkiaan jäi ihan hyvä olo kokeista ja luulen että Cindikin oli oikein tyytyväinen lopputulokseen ainakin se näytti siltä kun viimesen kepin nosti pursujen seasta :)