sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pe & La -treenit

Perjantaina Tuijan hallilla Cindin kanssa tokotusta :)

Kaukkareita palkaten ensimmäisistä nousuista sekä pienemmästä sarjasta . Palkkaus pallolla tai nami takapalkalla . Liikkuri nosteli asennonvaihto lautaa Cindin sivulla, hyvin keskittyi vain olennaiseen ;)

Tunnari haisteluineen hyvin vaikka "häröilijöitä" ympäri tunnari rivistöä :)  Palautus vauhti saisi olla  nopeampi ,mutta raati oli sitä mieltä että oikein hyvä vauhti , ei kuulemma ole nopeus laji ;)

Se vain tuntuu siltä jos vertaa meno vauhtiin kun Näpsä "sinkoaa" tikuille ja palautus on paljon hitaampaa. Joko nyt täytyy saada meno vauhtia alemmas tai paluuvauhtia nopeammaksi? Molempi parempi.........

Hyppyharkkaa  kahdella hypyllä ja kapulan tuonti..... Karoliina laskee seuraavaksi meille ne oikeat "ponnistus mitat" ym. mitä tähän reenelöön kuuluukin jotta siitä olisi sitten jotakin hyötyäkin.....saataisiin nuo pitkät ja laakeet hypyt vähemmän pitkäksi ja laakeeksi......vaikka nyt siintää erikoisjälki mielessä ja jätettäsiin kokonaan  pois tuo metsäjälki , kun kerran sitä tottispuolen metristä eivät laskeneet senttiäkään uusissa Pk-säännöissä.

Pikallaolot minimi ajalla , makuu hyvin  ,mutta istumisessa oli haistellut maata ja  pöh ;)
Neiti Näpsä  tekee varmasti juoksua kun on aika ärtsy ja muutenkin aika pöhkö ;)
Mukavat reenelöt joista Iso Kiitos kaikille :)


 Lauantaina  reenattiin taasTuijan hallilla Ryhmä Rämiksen kanssa :)

Cola:
Seuruuta käskytyksellä, joka ihan hyvin :)

Liikkeestä jääviä ja varsinkin istumista joka oli aika hidas ,mutta saatiin kuitenkin nopeitakin istumisia aikaiseksi.

Ruutua lätkälle/merkki , merkille meno ok. myöskin ruutuun meno lätkälle > kaukkareita ruudun sisällä piiiiitkältä matkalta > hyvin oli punaturkki kuulolla ja asennon vaihdot buenot :)

ja koirat vaihtoon........

Cindi:

Tunnari   jonka halusin ottaa ensimmäsenä liikkeenä koska Tiitiäiselle oli kertynyt kierroksia odotusajallan jonkin verran.
Otin nyt "omaksi"pe. reenelöissä liikkurin kädessä käytetyn  tikun ,halusin myöskin tikkujen ympärille taas  "häröilijöitä";) Liike kisanomaisesti ja tikut rivissä..... Neiti Näpsä oli oikein oikein pätevä ja liike oli kokonaisuutena erinomainen :) jollei tämä nyt sitten kerran ole nopeuslaji ;)

Kaukkareita  samat kuviot kuin perjantaina paitsi ehkä liike järjestys eri , hyvin oli kuulolla.

Hyppytekniikaa x 2
Nyt hyppyjä olikin  kolme  ,Risto ja Sari pitivät kiinni yhdestä laudasta jonka sijoitin ;) kiinteiden hyppyjen väliin , lähetin Tiitiäsen hyppäämään kolme hyppyä ja viimeisen hypyn takana oli noutokapula jonka kävi noutamassa . Merja oli ennen lähetystäni laittanut kapulan esteen taakse >  Tiitiäinen palautti sen ilman käskyä  hienosti kolmen hypyn kautta .
Neiti näpsä suoriutui "ihmis"esteistäkin muita mutkitta ! ,ihan kuin olisi aiemminkin hypännyt moisen hypyn "keskeltä" :)

Mukavat treenit mukavassa seurassa :)