torstai 24. helmikuuta 2011

Turku-Somero-Kiikala-Turku

Vähiin käy ennen kuin loppuu, mutta vielä voi nauttia lomasta , hiljaisuudesta ja luomuheräämisistä ;)
Eilen suuntasinkin koirineni Somerolle jossa siskoni kanssa vietimme paljon aikaa lapsuudessa ja vähän nuoruudessakin isovanhempien luona :) Isän puolein sukuhan on kotoisin Somerolta Kultelasta ja Härkälästä . Mamma ja Pappa taas asuivat Pärnämäessä.

Siinä matkan varella kun ajoin Marille ja Kimmolle poikkesin Someron hautausmaalla katsastamassa isovanhempien ja isoisovanhempien hautoja ,mutta kivet olivat niin lumen peitossa. Keväällä sitten........

Kun vihdoin pääsimme perille Woolandiaan , niin heti alkuun piti mennä katsomaan Zakkan ja Tigerin naperoita . Aivan ihania olivat :)

Sitten Cindi pääsi paimentamaan lampaita . Eipä sitä paljon tarvinnut sytytellä monen kuukauden  jälkeen>Verissähän tuo homma on :)


Jälleen sisälle katsomaan naperoita ja vaihtamaan kuulumisia kahvittelun lomassa.

Oli lähdön aika ja suuntana Kiikala ja Rönsynkulma. Olimme sopineet Päivin kanssa tärskyt n.klo19:30, mutta jälleen kerran meni kompassini sekaisin ja olin tienhaaroista ulkona kuin lumiukko, voihan kökköjen kökkö :(

Parin puhelun jälkeen löysin perille vaikka jossain vaiheessa ajattelin kodin lämpöa ja untuvapeittoani kun auton mittarikin näytti ulkoilman olevan -22C* . Onneksi Toyota ei hyydy ,mitä nyt pikkuisen sutii ;)

Ystävällinen vastaanotto odotti ja lähdimmekin heti katsomaan koiria ja Roadmasterin koiraverkkoa autooni> sitten lampolaan katsomaan Texelleitä jotka melkein kaikki olivat tiinenä ja loppusuoralla odotus ajallisesti, muhkeita mammoja:). Muutama pikkukaristakin oli jo nähnyt parin päivän ajalta "päivänvalon" :)

Päivi antoi matkaan mukaan koirilleni pari kiloa lampaanlihaa.
Ja tänään koirat ovatkin herkutelleet uunissa haudutetulla aidolla >lammasriisi -seoksella ja koirat kiittää ;)

Huomenna lähdetäänkin  isän mökille kustaviin ja pistän kellon soimaan vaikka sotiikin kellotonta lomaani vastaan ;)