maanantai 11. huhtikuuta 2011

Viikonlopun tokotukset ja vähän muutakin

Lauantaina aamulenkin yhteydessä Cola ja Cindi reenasivat vapaamuotoista pudotetun esineen noutoa pitkältä matkalta.
 Tarkuutta pienellä puisella esineellä jonka piilotin kaarnan alle .
Esineruutu joka ei ollut kovinkaan suuri >esineitä kolme> kävelysauvan "tutti", lyhyt kovaa muovia oleva putken pätkä ja nahkahanska.

Kumpikin oli ihan intsinä ja kirsut tuhisten paikallistivat esineitä eikä pudotetun esineen noutokaan mikään hidas ollut :)

Iltapäivällä kävin tekemässä vielä pienet jäljet alueelle jossa oli vielä siellä täällä lunta.
Jäljentynkä vanheni n.2tuntia.

Cindi pääsi aloittamaan ja annoin sen nostaa jäljen vailla janalähetystä.

Into ei ole talven aikana kyllä yhtään laantunut nosti hyvi jäljen ,mutta vauhtia piisas vaikka muille jakaa ja se näkyikin sitten 1,2, 3 -kepin yliajona 4,5, 6 nousivat aivan oma -alotteisesti . Päätin että annan sen mennä keppien ylitse ja olin varmistanut  loppun parilla kepillä jotka olivat 6 kepistä vielä jonkin matkan päässä >niissä ajattelin sitten viimeistään puuttua jarrutuksella ja huomautuksella, onneksi ei tarvinnut. Yhdestä kulmasta meni ulos ,mutta palasi hyvin takaisin jäljelle ja matka jatkui....... huomion arvoista myös > edellenkään Cindi ei ole halukas ottamaan  vaihtonamia kun tuo kepin jatkais vain samantien matkaansa ;)

Colan lähetin jäljelle suoraan jäljen päältä , lähti hyvin rinnettä ylöspäin ,mutta kova tuuli ajoi sen vähän sivummalle, palasi kuitenkin jossain vaiheessa jäljen päälle >ilmaisi hyvin ensimmäisen kepin >josta palkka >hävitti jäljen enkä itsekkään ollut ihan varma  mihin suuntaan pitäisi oikesti mennä ;)

Menin Colan perässä ja saavuimme ulkokompostorin viereen, nyt olin varma että hukka on käynyt ja takaisin sinne päin josta tulimme, aikamme hyörittyä ja pyörittyä nappasi jäljestä kiinni ja sitten mentiin, keppien ilmaisut hyvät ja jäljen loppukin löytyi  :):)

Mielenkiintoinen jäljen avaus kummaltakin ;)

Sitten tokotuksen ihmeelliseen mailmaan.....
Lauantaina illansuussa Viivia naksutteli meille oikeat asennot ;)
Sunnuntaina Karoliina & Maximuksen kanssa tokoteltiin melkei kaikki Evl:n liikkeet :)

Teimme kaksi liikettä peräkkäin ja sitten koira vaihtoon;)

Aloitimme paikalla istumisella jossa Cindi ja Mximus pönöttivät > kiersimme yhden häkkyrän joka oli vähän kauempaa näin ihan ok.

Perään paikalla makuu > kiersimme samaisen häkkyrän mutta toiseen suuntaan. Typy pysyi suorassa eikä valahtanut lonkalle missään vaiheessa. Kokonaisuutena ihan ok.suoritus.

Karoliina toimi liikkurina joka liikkeessä.
Seuraamista käskytyksellä> palkkaus epäsäännöllisesti. Kokeilin myös uutta palkkaustapaa edistämiseen joka tulee esiin kun liike jatkuu ja jatkuu.... Voihan se olla etten jaksa tehdä asialle jatkossa kuitenkaan yhtään mitään kun ei kuitenkaan takapää aukea ulospäin eikä hirveesti pokita vaikka "vähän" edessä onkin.

Ruutu x 2 >vein lätkän valmiiksi oikeaan kohtaan. >merkille meno hyvä vaikka olikin pai-asenossa ,saa pitää luomuasentonsa koska se on niin sisäsyntyistä enkä jaksa tahkoa sitä  pois >
ruutu oikealla jonne lähtikin vinhaa vauhtia, pysäytin sto käskyllä >pallo palkaksi :)
Toinen ruutuun lähetys olikin sitten vasemmalle ja ilman lätkää > hyvä paikka josta pallo taas palkaksi :)
Harjoiteltiin myös ruudun loppuosaa > ei ongelmia >ottaa hyvin käskyni vastaan ja reagoi niihin nopeasti > ei korvaansa lotkauttanut liikkurin käskytyksiin > hyvä hyvä :):).