lauantai 12. marraskuuta 2011

Naamakirjasta kopsattua....

12.11  Lauantaina oli Cindin vuoro kuunnella. Muutama metri ennen ruutua olin laittanut pallon= lemppari lelu! , tunnarikapuloita , ohjatun noudon kapulan ja lähetys tapahtui kauempaa. Neiti Näpsä suoriutui annetusita tehtävästään mallikkaasti, juoksi yli häiriöiden ruutuun ja mikä oli kyllä aika makkeeta katseltavaa >täydestä vauhdista tunnaria etsimään ilman väärien nostelua! ,hyvin paikallisti omansa :) on se välillä niiiin pätevä!;) Kiitos Katariina tokoseurasta ja paljon rapsuja ihanaiselle Flipille!:)

Cindin sisarruksilla rulettaa tänäänkin ;) Kopsattua Woolandian sivuilta >Onnittelut NOPSAJALKAISILLE agiliitäjille ja niiden ohjaajille; Petelle ja Tumpille!!!. Fleetille nolla ja Rapulle nollavoitto ATT:n kisoista.

Rapusta tuli myöskin tämän voiton myötä Hyp-py-....VALIO!! Cindi Onnittelee siskoansa ;)

8.11 Tiistaina hallitreeneissä Colalla oli kuulo päällä. Teemana kuunteluharjoitus kapula suussa. Aloitimme niin että annoin Colalle noutokapulan suuhun jonka toi eteeni sen jälkeen perusasentoon , siitä hypyn kautta ruutuun johon maahan ,ruudussa kaukkarit siis edelleen kapula suussa ja lopuksi luoksetulo > Cola suoriutui annetuista tehtävistä kapula suussa erinomaisesti ja itse tietysti seisoin koko ajan paikalla !:) Kiitos Mira jälleen treeniseurasta :)

6.11 Sunnuntaina Cindi pääsi akuuttina  Tanja Kotti:n ammattitaitoiseen hoitoon:) Iso kiitos Tanjalle olet kyllä aarre !:)
Tänään iloa ja oivaltamisen riemua toi Colan hakutreenit sekä herkutteluhetken Miran&Iidun Hk3 johdosta !:) Kiitos Mira herkuista:)


5.11 Lauantai Mukava päivä tänään Someron Woolandiassa ruokailun ja koirailun merkeissä. Kiitos isäntäparille Marille ♥ Kimmolle ,että sain olla osana tämänpäiväistä kokonaisuutta ;)


27.10 Miten voi pienet asiat jotka onnistuvat tehdä niin iloseksi ja tyytyväseksi. Teemana tänään jana+ kulmatyöskentely. Toistamiseen Cindiltä ihan super janatyöskentely sekä 7 kulmaa onnistuivat ,ainoastaan toinen terävistä meni vähän pitkäksi. Samoin mikä riemastutti oli kun Neiti Näpsä joutui ristiriita tilanteeseen vaihtaako riistalle vai jatkaako Riston tekemää jälkeä >valitsi Riston !:) Cindi Kiittää jälleen Ristoa ajatuksella tehdystä jäljestä :)

26.10 Cindi tippui maanantain ja tiistai välisenä yönä sängystä aika kovan kolauksen saattelemana. Tiistaina selkä oli takaosasta kipeän tuntuinen ,eilen oli taas paremassa kunossa ,mutta kun hypäsi autoon niin "liukastui" ja nyt oireilee taas :(

22.10 Kyllä näissä kukonlaulun aikaan aloitetuissa koira reenelöissä jokin hohtokin on . Cindille "aamutuimaan " jälki vanhenemaan sitten Colan kanssa hakuilemaan ja lopuksi Cinimini pääsi ajamaan jäljen. Nyt pitäsi vielä löytyä siivousinspiraatio.........Voi kun olisi niin paljon rahaa että voisi palkata kotimaisen siivojan kerran viikossa . Olisi ihanaa tulla treeneistä kotio kun koti olisi siivottu:)

21.10 Cinimini kiittää Ristoa taas huisin hyvästä jäljestä! Oli mukavaa taas monen viikon tauon jälkeen roikkua liinan perässä ;) Tällä kertaa Ciniminiltä vuoden paras janatyöskentely > täydet 40pistettä ;)

20.10 Tänään taas Huisin hyvät hämärät hakutreenit Colan kanssa !:) Treenit kylläkin saisi mennä huonommin jospa sitten kokeissa joskus onnistaisi?

18.10 Tänään korkataan Miran kanssa hallikausi alkaneeksi ja jatketaan siitä mihin keväällä jäätiin...

16.10 Antoisa iltapäivä Rymättylän kauniissa maisemissa Cindin kanssa paimennusta , Colan kanssa jäljestystä ja treenien jälkeen sienestystä.
Satiin kahdestaan Cindin kanssa "ulkoiluttaa" Katjan 18 lammasta pitkin maita ja mantuja jossa vain metsä ja kaislikko oli rajana !:)
Ihanaa omistaa koira jolla on paimennusvaistot tallella!:) Kiitos Katja luottamuksesta;)


Cola pääsi pakertamaan peltojäljelle ja lopuksi kaikki lähdetiin sieniä metsästämään:) Saaliina Paljon hyvää mieltä sekä suppiloo.........