torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstain hyvänmielen jälki


Risto teki Cindille vuoden toisen metsä jäljen jolla oli pituutta n.800 ,jana n.40m, 6 keppiä,  6 kulmaa joista yksi terävä, vanheni 2h15min.

Tällä kertaa Risto ei tullut peesariksi ja olimme ihan oman onnemme nojassa ;)

Vein Cindin aloitus pisteeseen ja lyhensi roimasti janamatkaa, en siitä syystä etteikö etenisi vaan siitä, että nostaisi mahdollisimman läheltä jäljen eikä sinkoaisi niin kuin olisi viestiin lähdössä.

Lähetin Ciniminin n.20m.jäljelle , nosti hienosti jäljen ja valitsi oikean suunnankin, mutta sitten käänsikin takajäljelle?

No eipä siinä auttanut muuta kuin jarruttaa liinasta ja  siinä pääsi ei sanakin  suustani, no eipä tuo tahtia haitannut käänsi takaisin oikeaan suuntaan ja sitten mentiin hippulat vinkuen ensimmäinen suora , kulmassa ajautui ulos, mutta reagoi aika nopeasti yliajoon ja löysi jäljen oikean suunnan, sitten mentiinkin taas  aika haipakkaa jonka seurauksena ajoi ykkös kepin ylitse. Olin niin päättänyt etten puutu yliajoihin, mutta ajattelin että tämä kerta olkoon poikkeus . Stoppasin jäljen ajon ja käskin Cindin luokseni ja annoin sille tilaa etsiä sitä keppiä ja löytyihän se kepakkokin ;)

Sen jälkeen pistin pelin vähäksi aikaa seis ja typy makuuseen jossa silittelin sitä ja annoin muutaman makupalan jota söimme kaikessa rauhassa., malttoi jopa syödä ja odottaa maassa kun nousin seisomaan ja suoristin liinan , jälki käskyllä lähti taas häntä ylhäällä etenemään ja saavuimme kallion rinteeseen josta  tiputus kohtaan mistä  Risto oli "tiputtanut" itsensä alas. Ei vaikeuksia ja alaspäin on aina simppeli mennä ;)

Toinen  kulma oli jo parempi samoin nosti hienosti 2 kepin ja taas me lepäisimme ;)

Matka jatkui ja kolmas keppikin nousi hienosti:), mutta neloskepin ylitse mentiin , reagoi hajuun mutta, jäljen vetovoima oli kovempi,  sitten tuli piikki vasemmalle josta suoriuduttiin ihan mallikkaasti ja jälki jatkui noususuhdanteisesti rinnettä ylöspäin , nyt jarrutti hyvin 5kepin kohdalla, nosti sen ja jälleen kerran me rentouduttiin ja syötiin :)  

5 kepin jälkeen alkoi jäljen ajoon löytymään "rentoutta" eikä edennyt enää  kuin höyrypää, työskentely kaikissa lopuissa kulmissa oli kuin oppikirjoista suoraan kopsattuna, eikä kulmatyöskentelyt olisi enää paremmin voinut mennä <3
6 keppikki löytyi hienosti jäljen päästä ja siihen olikin ilo lopettaa jälkemme :)

Virheistä huolimatta olin enemmän kuin tyytyväinen jälkeemme, joka loi hyvän mielen meille kummallekin :)

Iso kiitos Ristolle hyvin tehdystä jäljestä ;)