sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Takaperin rappuset ylös ja kaukkarit.....

Lauantaina  Tkk:n Ryhmä Rämiksen hallitreenit jossa koko poppoo taas koolla.
Mira kuvasi jälleen Cindin treenit joten dokumenttiakin on tiedossa .

Cindi
aloitti peruutuksella rappuset ylös tasanteelle jossa sai tehdä asennon vaihtoja x 2  :)
Hyvin oli Tiitiäinen  kuulolla vaikka aavistuksen oli kuulemma ennakoinut peruutuksen kautta maahanmenoa sekä ensimmäinen asennon vaihto oli väärä?. En sitä nähnyt kun olin rappusten alapuolella ,mutta Mira joka kuvasi tuolilla seisten tilanteen teki havaintoja ;) Ja rappusetkin peruutettiin oikealla asenteella ;)

Tunnari x 1 , paljon tikkuja sikin sokin ,seassa myös palloja ,narulelu ,metalli ja monta jalkaparia ;)
Liikkuri vei "oman" lähelle yhtä jalkaparia ja sitten lähetys käskytyksellä.
Täytyy kyllä sanoa ettei  Neiti Näpsä paljon paineita ota kun hommia tehdään liikkeessä , kaukkarit on sitten ihan eri juttu ;)
Haistelu oli tarkkaa ja teki töitä hyvin jonka seurauksena se omakin löytyi . Näpsä oli oikein pätevä :)

Ruutu x1,  Ruutu oli sijoitettu eri kohtaan kuin perjantaina ja nyt oli ilman lätkää. Merkille meno oli aika hidas ,mutta ruutuun mentiinkin sitten  kuin nato-ohjus ja paikkakin oli ihan keskellä vaikka itse olin vähän eri mieltä ainakin 3sentillä ;)
Sai pallon palkaksi pelkästä stopista ruudun sisällä . On mennyt muutaman kerran heti maahan ruudussa joten nyt otatin vain stopin.

Lopuksi 4-esteen hyppytreeniä  käskytyksin :) Hyvin "rytmitti" hyppyjen välit , ihan kuin oltaisiin edistytty :)

Hyvän mielen treenit joka kuittasi perjantain simputukset ;)

Epäsäännöllisen säännölisesti......

Olen taas yllätys yllätys  aika kiitetävästi loistanut poissa oloilla hallitreeneistä ,mutta ollaan me silti ainakin kerran tai kahdesti viikossa jossain ryhmässä sentään oltu paikalla .

Itse tässä olen pähkäillyt meidän ykköstulos mahdollisuutta lemmikkipalstalla käytävän keskustelun tiimoilta . Eli tällä hetkellä ei välttämättä ole mahdollisuutta  ykköstulokseen vaikka Cindi saisi pisteitä kaikista liikkeistä.

Itse ihmettelen kovasti Carina Ranteen kommenttia varsinkin rodunomaisesta suorituksesta joka pitäisi arvostelun  puitteissa ottaa huomioon ja samaan hengenvetoon teilaa  bc paimennusasennon  joka ei voi olla 10 suoritus?

Ymmärrän sen jos koiran etujalat eivät ole suorassa ,mutta jos etujalat on suorassa ja  etu-osan painopiste  on edessä  ,niin mielestäni sen ei pitäisi olla esteenä 10 suoritukselle , jos kokonaisuus on muuten täydellinen . Itse ottaisin aika paljon  pisteitä pois esim. kapuloiden pyörittämisestä tai pureskelusta ne on mielestäni isompia virheitä.....

Samoin jos koira luokse tulossa-tai luovutus asennossa  koskee ohjaajaan saattaa piste menetykset olla aika isot > riippuen tuomarista ja hänen näkemyksestään.....ollako suosikki vai ei  ;)

Mielestäni se on sitten joko tai ja sääntömuutoksen paikka > ei edes kevyt kosketus olisi sallittua ja pistemenetys olisi sitten vaikka -2 voimakkuudesta riippumatta  ? Se olisi myöskin helppo  ja oikeudenmukaista arvostella.

Voisin vaikka kuinka motkottaa näistä asioista .

No yhtä kaikki ja treenimme on onnistuneet aika hyvin paitsi perjantain reenelöt oli katastroof ;)

Perjantaina päätin että teemana olisi kuuntelu harjoitus ,mutta Cindin osalta reenelöt menivätkin  ihan penkin alle .
Itse hölmönä tietysti käytin sanoja joita saatan käyttää joissakin muissa  liikkeissä kuin esim.tuo sitten oli jokin muukin ihan oma moka, mutta kyllä Cindin sentään olisi pitänyt tietää mikä on ruutu ja merkki. En tahtonut millään saada sitä merkille meni joka kerta ruutuun ja toistoja oli monen monta. Kun olen jotakin päättänyt niin en myöskään  anna periksi.

Ja kun ei annettu periksi  vaan osaa vähän helpottaa reeniä niin saatiinhan me ne onnistuneetkin suoritukset alle , joihin oli ihan mukava lopettaa reenelöt.