maanantai 2. tammikuuta 2012

Cindin paikalla istuminen.....

ja häiriötreeniä 2.1.2012
http://s1084.photobucket.com/albums/j413/X-masDream/DSC/?action=view&current=Cindipaikallaistuminen.mp4

Vuoden ensimmäiset hallitreenit

Olimme Miran kanssa etukäteen varanneet jo viime vuoden elokuun 10 päivä tämän vuoden halliajat ,joten sisäkausi oli varmistettu kun nuo ilta-ajat tuppaavat olemaan niin täyteen puukattuja........

 Mira treenautti taas Colan ja toimi meille Cindin kanssa  hyvänä häiriönä mm.paikalla istumisessa.

Colan treeneistä en rupea enempää analysoimaan ,mutta hyvin näytti tottisparilla menevän ja mikä hienointa niin Cola oli ihan hiljaa vaikka kierroksiakin näytti olevan ;)

Cindi :
*Liikkurin tarkastus ja
*Paikalla istuminen 3min. Colan vieressä....Hyvin:)
Oli kuulemma patsastellut  koko ajan :)
*Paikalla makuu häirittynä myöskin ok.Maahanmeno ja ylös nousu myöskin heti ensimmäisellä käskyllä ,hyvin.
*Seuruuta pieni pätkä, miksipä se muuttumaan pienessä ajassa ;)
*Paikalla istuminen häirittynä , Mira seuruutti ja käskytti Colaa ihan Cindin edessä ja takaa. Otti häiriötä kun tottispari oli Cindin takana, käänsi päätänsä mutta nökötti paikallansa kuin tatti, kaikenkaikkiaan  hienosti Tiitiäinen kesti häiriön :)
*1kg-noutokapulan tuontia ,suora luovutusasento ja peruasentoon takaakiertäen myöskin hyvin :)
Saan olla kyllä tyytyväinen ettei Cindi pyörittele kapulaa, rauhallinen ja varmaote :)
*Z >istu-maahan-seiso ilman palkkausta, kaikki liikkeet teki oikein ,mutta seisomisessa siirsi vähän etujalkojansa...... otettiin heti uusiksi ilman palkkaa,mutta nyt järjestys olikin seiso-maahan -istu ,hyvin oli Tiitiäisellä kuulo päällä ja asennot taas oikein .
Lopuksi vielä yksittäisiä asentoja suorapalkalla.
Hyvät treenit ,ai niin ja sitten vielä kaukkareita läheltä ja kukaa, Mira pisti merkille että Cindi tekee paremmat asennon vaihdot kun olen kauempana , hyvä oikeastaan niin jos jatkossa vain toimii :)
Ja lopuksi  >
Mistä tuntee aidon ja arvokkaan treeniystävän. Oma koira juoksussa jota ei voi hallilla treenata ,tsemppaa treeneihin vaikka toinen ehdottaa , että perutetaan tämä kerta kun ei millään jaksais ;), lupautuu jälleen treenaamaan "vieraan eläkeläiskoiraa" ,joutuu toimimaan liikkurina ,kuvaajana ja jää kuuntelemaan toisen höpön löpön juttuja, vaikka nipin napin ehtii ennen sulkemis aikaa kauppaan ostamaan itsellensä ja miehellensä ruokaa...... Siitä on korvaamaton treeniystävä tehty. Kiitos Mira Kastu jälleen treeni seurasta !:)