tiistai 30. elokuuta 2011

Tarinaa menneiltä ajoilta.....

Cindin kanssa olemme edenneet Tokossa EVL:ään ja tarkoitus olisi saada ne tarvittavat kolme ykkösttä ja näyttelytulos vielä tämän vuoden puolella-08, niin neiti näpsästä tulisi Tva:) Cindin harrastuksiin kuuluu myös paimennus  , Jonkin verran ollaan viestitelty  sekä jäljestetty, agilityn esteet osataan ja hakuilua harkitaan:)
Colan kanssa tarkoitus olisi  saada tämänvuoden puolella-08 Hk3. Voi olla että käymme myös kisaamassa voittajaluokan jäljellä. Agilityssä olemme startanneet 1-luokassa 11kertaa, josta yksi 0-tulos vitosen-virheitä sekä hyllyjä. Aksa -kisat ovat toistaiseksi jäädytetty ,koJoukkue sm, noutoska ohjaajan resussit eivät riitä ohjata nopeaa ja voimakasta koiraa?
Bellan kanssa ollaan nuorempana kisattu agilityssä 3-luokassa ja 2002 sijoituttu tr-listassakin parhaana x-rotuisena sijalle 39.  koiria listalla oli silloin 999. Olaan tokoiltu ja  kisattu myös tokon Evl:ssä.
Nyt Bella viettää rauhallisia eläkepäiviä , toimii joskus esineruudun tallojana  sekä saattaa päästä jäljelle syömään namit jotka ovat  muilta koiriltani jääneet syömättä.
että silleen……
-08  saavutimme tavoitteemme: Cola HK3 ja Cindi TK4 näyttelystä keltainen nauha joten Fin Tva saa vielä odottaa……..