maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tokotusta ja viheralueella jälkeä

Su. 17.7 Carola & Visla seuranamme.

Carolan kanssa rakensimme "tokokehän" merkkeineen Cindin ,Colan ja Figaron seuratessa touhujamme.
Carola toimi kaikissa liikkeissä toistoineen liikkurina > Cindi ei missään liikkeessä reagoinut liikkurin käskyihin.

Cindi sai aloittaa:
Z > istu hyvin  -seiso pysähtyi heti käskystä , mutta korjasi etujalkojensa asentoa -maahan hyvin:) Otettiin uudestaan x 2  seisominen "nopealla" takapalkalla joka ok.
Seuruuta käskytyksellä piti hyvin paikkansa, kontakti ylöspäin:):)eikä oikealle käteeni  ,terävät käännökset ym .:):) , hitaassa kävelyssä takapää on aika alhaalla koska olen halunnut vahvistaa nopeaa istumista kun liike pysähtyy.En halua että laamailee istumisessa.
Merkki/ruutu oikealla x4  jossa oli  lätkä.
1. Merkille meno hyvä ,mutta kirsu kohti vasempaa joka on vahvempi puoli Cindille;) vauhdikas ruutuun meno ,pysäytin seisomaan josta pallo palkaksi .
2. Vein Tiitiäinen seisomaan ruutuun > kaavio "alusta" otti hyvin vastaan maahan käskyyn ,seuraa käskyllä tuli  "käteeni" paikka bueno:) :)
3. Taas tiitiäinen ruutuun mutta pistin sen makuulle , en ottanutkaan sitä liikkurin käskystä vierelleni, palkkaus ja vaputus ruudussa.
4. Vienti merkille josta lähetys ruutuun ja stopista pallo palkkaus.
----------------------------
Tunnari
1.liikkeenomaisesti mutta omaa ei olutkaan joukossa , lähti taas tapansa mukaan vauhdikkaasti mutta haistelu oli kyllä ihan super! pois kutsu josta palkkaus .
2.Nyt samat kuviot ,mutta oma joukossa , hmm ..parempikin olisi voinut olla hötkyili kun haistoi omansa , ehkä olisin halunnut että olisi toiminut rauhallisemmin , toi kyllä omansa ,mutta mutta se rauha........jäljellä kylläkin ihan ok. kun ilmentää itseänsä noin, niin tiedän että kepakko on ihan hollilla, mutta ei tunnareilla ;)
Luoksetulo
Maalinkiertona stoppeineen ,seisahtuu napaksti käskyn saatuaan ja upeat maahan menot hurjasta vauhdista ,ihan super!
--------------------------------------
Cola :
Seuruuta jossa käännöksiä vasemmalle ,täyskäännöksiä kiertäen  ja takapään käytön vahvistamista nami palkkauksin .
Merkki/ruutu lätkälle ,muuten hyvin mutta seis käskyn vastaan ottaminen vähän kesti ;)
 "Juoksusta" seisomista x monta. Pitäisi saada täpäkämmäksi > työ sarkaa pisaa.......
-------------------------------------
Lopuksi tein "puiston" nurmikolle kummallekin koirilleni jäljet jotka ajetiin melkein saman tien , mielestäni kumpikin otuksista  onnistuivat aika hyvin eivätkä ottaneet minkään laista  häiriötä ohi kulkevista ihmisistä eivätkä autoista jotka ajoivat aika lähellä jälkeä.

Cindi nosti hyvin myöskin viimeisen kepin vaikka yksi pariskunta  käveli saman aikaisesti melkein kepin päältä......jäivät katselemaan kun tiitiäinen jäljesti melkein heidän jalkoihinsa josta nostikin sen kepin ;)

Edellinen jälki vastaavanlaisella alueella meni pipariksi... jäljen ajot olivat katkonaiset ja hukkia paljon ,mutta ehkä ajallakin oli merkitystä kun vanheni 5h. Täytyisi vain harjoitella että joskus pystyisivät ajamaan puistossakin vanhemman jäljenkin.......