lauantai 19. maaliskuuta 2011

Laiskan pulskeasti

Taitaa sanonta pitää paikkansa, että pulskat ihmiset on leppoisia ja vähän laiskojakin> kiteytettynä yhteen sanaan mukavuudenhaluisia ;)

Minustakin on tullut laiskan PULSKA enkä jaksaisi töiden jälkeen tehdä kuin rauhallisia koiralenkkejä joissa ei liiemmin rasva pala. Rasva palaa tällä hetkellä ainoastaan pannullani.

Olen yrittänyt aktivoitua treenirintamalla ,mutta heikoin tuloksin. Ollaan me kyllä jotakin treenattu>

Colan kanssa  viime Sunnuntaina hakuilua> ilmaisua Tkk:n kentällä.

Tiistaina:
Cola ja Cindi pääsivät tottistelemaan hallille.

Cindin seuruu oli aika >  keulii ,painaa ja on yli innokas ;) ,mutta edelleen parempi näin, vaikkei pisteiden valossa ;)

Tunnari meni typyn kohdalla ketuiks> Mira vei reilu kymmenen askeleen päähän tikut ympyränmuotoon> lähti  draivilla> lennätti reilun matkan päähän yhden tikun pois ympyrästä>vain jarrut puuttuivat!> otti kaksi suuhunsa>palautti laukalla> joista kylläkin toinen oma >jee ja hyvin mennöö....

Colan kanssa painitaan edelleen paikallamakuun kanssa > olen oikeastaan jo luovuttanut enkä jaksaisi enään mitään kikka kolmosia:(

Tänään sitten intouduin oikein kunnolla tokottamaan, kun sovimme tärskyt Anun kanssa Tkk:n kentälle norskirullan ostoa ja sovitusta varten.

Cola pääsi testaamaan rullaa ja Anu toimi "ukkona". Hyvä ilmaisu ja näyttö, eli kaupat syntyi ;)

Sitten tottistelemaa >.kummankin koiran kanssa vähän seuruuta, käännöksiä , temmon muutoksia ja jääviä yllättäen.
> Hyvin olivat kuulolla ja asennot oikeat joista palkkasin.
Taisi Halinin Villekin piipahtaa kentällä...
Kun suojeluporukka oli lähtenyt alkoi tokotus ;)

Cola >Ruutu jossa kosketusalusta> merkille meno ok..>ruutuun Colamaisella laukalla >paikka siinä missä pitikin , odotti steppaamatta kun menin palkkaamaan :)

Jätin seisomaan ja palsin lähtöpisteeseen >maahan käsky jonka otti hyvin vastaan> Kävin palkkaamassa ja vapauttamassa punaturkin.

Cindi> Ruudun paikka bueno ,vaikkei ollutkaan alustaa:) Merkille meno myöskin hyvä :) Otetiin vielä muutama toisto jotka edelleen hyviä :):)

Kummankin kanssa vielä ohjattu nouto vas. ja oik. jotka myöskin hyvin :)
Noudot on kummankin koiran vahvuus :):)

Ehkä sisätreenit on tuottanut tulosta > noutojen palautukset olivat suorat ja tiiviit:)


Sitten  Paattisten perukoille Jaria moikkaamaan ja syömään ;) Koirat saivat itse tehtyä peura-riisi seosta isot annokset ja koirat kiittää :)

Ei kommentteja: