lauantai 14. toukokuuta 2011

14.5 M 153 ja T 90 = 243 > Hk3 :)

Parin vuoden takainen kuva muistojen arkistosta (C Jenni L.)

Olimme Colan kanssa hakukokeessa Kyrökoskella joka maastollisesti sekä tottiskenttineen on aivan ihanteellinen. Toimihenkilöiden ystävällisyys ja välitön ilmapiiri on vailla vertaa unohtamatta kuitenkaan toimivaa koe kokonaisuutta :).
Tuomarina  mukava ja leppeä  Jani Heinilä ja harjoitteleva tuomari Mika Mattila sekä hakuosuudessa Mia Sandelin oikein mukava ja asiallinen naisihminen.

Tutustuimme myös rotuansa uraa urtavaan dogoon >  http://koti.mbnet.fi/noelia/   < ja avuliaisiin omistajiin jotka metsässä auttoivat meidän näyttöliinan solmujen avaamisessa ja Cola sai hakea Minnalta i-rullan  ja palkan >olisi pitänyt laittaa sille jo kiinto kaulaan, voihan pöökele hyvä minä.....

Ihan nappiin ei meidän koe mennyt , mutta olen silti hyvinkin tyytyväinen Colan työskentelyyn, ehkä vähäinen treenimäärä ja suorat palkat näkyivät tämän päiväisessä työskentelyssä?

1.Aloitimme hakuosuudella joka oli 20km.päässä tottiskentältä.

Vähemittä sepustuksin:

Cola löysi kaikki kolme ukkoa sallitun ajan puitteissa ,mutta meni ja jätti ilmaisematta keskimmäisen ukon, voihan kökkö.

Rullan tuonnit edestäpäin :) ja näytölle menot olivat Buenot :) lähti näytölle suorinta tietä  liina piukassa ja kesti hyvin pingotteen;)

2.Esineruutu  perinteinen >vas. takakulmassa ,keskellä sekä oik.takakulmassa  o >kolme pistoa ja kolme esinettä > se oli hyvä 30p! eikä yhtään armopisteitä ;) Tuuli oli aika kova ja merkki nauhat liehuivatkin  iloisesti....


3.Tottiksen aloitimme melkein heti kun olimme saapuneet esineruudulta kentälle > n.10min tauko.
Onneksi Cola pääsi heti aloittamaan .

Jännitin vielä enemmän koska tuomariharjoittelijakin oli mukana kuvioissamme ja yritin keskittyä vain askeliini ja siihen että matkat varmasti ovat tarpeeksi pitkät ja valmistelevat osuudet niin kuin pitääkin. Seuruutin pitkän suoran 50askelta ja lyhyet 20 askelta. Yritin rytmittää myöskin Colan sivulle siirtymiset niin että kaikki olisi hilittyä ja halittua.....
Paikkamakuukin oli Bueno! :)
Onistuttiin aika hyvin kokonaisuudessa vaikka parantamisenvaraa onkin >Tottiksesta siis 90p :)

Punaturkkini <3

Su 15.5 Colan kanssa palauttavat /korjaavat hakureenilöt :)
Reenelöissä mukana Jari, Merja ,Risto ja Mira.

Colalle otatin kolme  maalimiestä  KIINNOLLA.

1.oik. e-kulma haamu n. 50 metrissä, oli innoissaan >suora eteneminen ja rullan tuonti hienosti edestäpäin >nää on kyllä nyt ihan superit :):) Näyttölle taas suorinta tietä. Sai palkaksi vain muutaman vaivaisen makkaranpalasen ja KEHUJA :):)

2. Vas.e-kulma ääniavuin täydessä syvyydessä jonne ei ollut näköyhteyttä .vas puoli olikin alkuun tiheääkin tiheämpää havupuista  kasvustoa.
Cola oli skarppi ja "sukelsi "vauhdilla kasvuston sekaan ja taas rullan tuonti edestäpäin > ihan super koira :):)
Näytölle taas suorinta tietä :) > taas vain muutama vaivainen makkaranpala palkaksi mutta sitäkin enemmän kehuja ;)

3. oik. ilman apuja melkein täydessä syvyydessä rintteessä. Suora eteneminen maalimiehelle ja jälleen kerran rullan tuonti edestäpäin >näytölle myöskin vauhdilla. > ja palkaksi maksalaatikkoa kehujen kera :)

>Rullan otossa ei kuulemma mitään vaikeuksia tarkisti vain ukon tuleeko suorapalkka niin kuin pitääkin.
Päästin Colan  heti näytölle >pieni liinan pätkä merkkinä että on ilmaissut ukon. Itse sain "rauhassa" mennä  perässä >hyvin nuo vähäisetkin makkaranpalat riitti pitämään Colan ukolla kunnes olin paikalla.

Treenit meni just eikä melkein nappiin kiitos ja kumarrus ukoille ;)
-Jaana & Cola

4 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Onnittelut Colalle ja kouluttajalle! :)

Jaana kirjoitti...

Kiitos onnitteluist :)

Minna kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta - todellakin treenimäärään nähden hieno onnistuminen! Harvat ne yhden metsätreenin jälkeen koularin käy hakemassa.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos :)>niin ,ollaanhan me niissä häkkisen konepajan piha treeneissä muutaman kerran mukana oltu tänä vuonna ;)