maanantai 14. marraskuuta 2011

Tokoa hiekkakentällä...

Lauantaina tokoseuraksemme saimme Katariinan & Flipin .
Cindi pääsi pitkästä aikaa tokoilemaan , kun Neiti Näpsä on ollut "sairaslomalla" jo jonkin aikaa .

Olin rakentanut taloyhtiömme hiekkakentälle valmiiksi ruudun ja tötsiäkin levittelin ympäri kenttää ennen kuin hain koirat mukaan reenelöihin .

Katariina toimi tällä kertaa liikkurina.

Cindi: 

*Luoksetuloa maalin kierron kautta ja ohitse törppösuoran , jossa pysäytykset tai läpijuoksua .......napakasti ottaa käskyt vastaan :) Uutena luoksetulossa eteen istuminen ja siitä sitten vanhanajan tyylillä sivulle.

* Ruutu/ merkki , jouduin antamaan toisen merkki käskyn merkin takana että sain typyn kirsun osoittamaan itseäni kohti ,pienen viiveen jälkeen päästin ruutuun jossa lätkä ;) >palkaksi pallo.
Ruutuun sissään ohjauksia kaikista muista sivuista paitsi "sisäänmenon" sivusta.

*Seuruuta jossa edistää , yritän korjata asiaa takapalkalla  ,perusasenoilla ym. ,mutta tuskin sitä enään korjatuksi saa ,vaatii ehdotonta johdonmukaisuutta ja kärsivällisyyttä, joten voipi olla että hyväksyn tämän meidän seuruun ja otetaan vastaan tokokisoista sitten se 7........

*Noutoa maalin kautta , ihan ok.

*Tunnari joka onnistui myöskin mallikkaasti. Katariina laittoi 8 tikkua riviin ja jäi polvilleen aika lähelle tikkurivistöä katsomaan tarkkaan Tiitiäisen suoritusta . Vaikka lähtikin taas vauhdilla etsimään omaansa niin rauhallinen haistelu ja hötkyily jää pois ! Tämä oli toinen kerta kun typylle tehtiin näin ja se toimii hyvänä hidasteena ;)

* Kuunteluharjoitusta jossa Neidillä oli kuulo päällä ja näytti toteen että osaa erotella tuosanan=noutokapula , etsi =tunnari, ja ruudun :) .Ainahan se näin ei ole kun toteuttaa jo jotain ihan muuta asenteella .........jee mä tiedän ja osaan!;)

Ruutu jossa lätkä >  edelleen samassa paikassa, laitoin muutaman metrin ennen ruutua ohjatun-noutokapulan , pallon ja viljelin  tunnareita jossa myöskin oma joukossa . Ensin erottelua lähempänä ja sitten melkein  täydeltä matkalta ja Neiti tosiaan oli Pätevä vauhdista huolimatta !:)

Cindi nautti kun sai pitkästä aikaa kunolla treenata:)

Cola:

*Seuruuta ja temmon muutoksia , hyvin piti paikkansa , käyttää kyllää hienosti takapäätänsä käännöksissä . Pikkuisen kiusoittelin sitä ja oli siinä ja siinä ettei kierrokset nousseet.......;)

*Jälleen kerran Kuunteluharjoitusta kapula suussa ;) 
Annoin punaturkille  kapulan jonka toi eteeni siitä pyysin sivulle perusasentoon josta lähetys merkille josta taasen ruutuun , ruudussa kaukkarit edelleen kapula suussa, vain kerran pudotti kapulan suustansa kun meni maahan ,otti kylläkin sen pidäkäskyllä ja kaukkari sessio ruudussa jatkui ja taisin pa sinne mukaan heittää peruta käskynkin lopuksi käsky tuo josta saikin sitten ruoka palkan ,muuten palkkasin sen vain hyväsanalla ja ei sanahan on tässä jutusa kokonaan kieletty sekä itse ei saa liikkua paikaltansa ;)

Hyvin Colan suoriutuu tästä tehtäväradasta , on se vaan aika pätevä vanhus !:)

Kiitos Katariina seurasta :)

Ei kommentteja: