keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Mietteitä ja Tokoa X 2

Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä!
Luin Miran blogia ja hänen kuntoilun määrä koirien kanssa on kyllä huikea , no kunhan saan nuo suklaat ym. karkit syötyä alta pois ,niin johan tämäkin täti alkaa irrottelemaan ehkä matalammalla sykkeellä mutta kuitenkin ;)

Tiistaina 27.12 innostuin aamulenkin jälkeen tokottamaan ja siinä samassa pirautin Miralle että tulisiko hän sitten vähän myöhemmin  toiselle kierokselle kansamme tokoilemaan ja lupautui tulemaan....

Ensimmäinen kieppi.
Cindi :
Ohjattu >Merkille meno vähän hidas, mutta kirsu kuitenkin kohti minua, vapautus oikealle kapulaan joka hyvin ,palkkasin tuonnista.
Sitten vasen- nouto joka ei mennytkään niin kuin oppikirjoissa. Merkille meni ok.mutta, kun piti lähteä hakemaan vasenta kapulaa niin ajautuikin vasemmalle kaukana olevalle merkille päin ,piti itsensä liikkeessä ja etsi ihan selkeästi kapulaa mutta keskeytin toiminnan ja otettiin uusiksi.
Nyt skarppasin itse ja annoin selkeän suuntakäskyn ja se auttoikin heti :) Joten toistolla saatiin erinomainen suoritus :)

Ruutu >vasemmalle joka hyvin lätkän kanssa :)
Lopuksi meidän murheen kryyni >kaukkarit takapalkalla ,nyt täytyy miettiä >siirrynkö vanhaan palkkaustapaan kun tuppaa jumittamaan vielä enemmän tuon takapalkan kanssa..... siis vaihtaahan neiti asennot mutta tooosi hitaasti ja eteenpäin kenottaen ;)

Cola: 
Ohjattunouto> oikea joka hyvin ,samoin merkille meno.
Ruutu lätkälle joka myöskin ok.:)

Sitten kotiin puurolle :)

Toisella kiekauksella saimme Miran liikkuriksi.
ja taas treenattiin >
Ruutua ja ohjattua mont kertaa sekä luoksetuloa......
Ennen kuin aloitimme laitoin kentälle monen monta häiriö tötsää.
Cindi:
Aloitimme luoksetulolla maalin kierron kautta, ensin suora ja sitten stoppi josta pallo palkaksi sitten taas suora ja maahan sekä lopuksi suora.
Harjoitellaan edelleen "uutena" tokossa luokse tulon eteen istumista ja nyt tarjosikin taas pari kertaa "vanhaa" suoraan sivulle tuloa.  Toistoilla hyvin :)
 Pk-puolen luoksetuloissa  tulee ihan suvereenisti eteen istumaan.....mutta eihän se tokossa haittaa.
Olen vaihtanut myöskin edestä siirtymiset perusasentoon  kierolla takakautta , tarjoaa siinäkin välillä etu kautta kiepsausta.
Jatkoimme suoraa luoksetuloa käskytyksin tötsärivin vierestä  joka oli laitettu aika lähelle ruutua.
Suora eteen istuminenkin onnistui ja sivulle siirtyminen:)
 Sitten vauhdikkaasti ruutuun > merkki suht ok. josta lähetys oik. ruutuun lätkälle joka hyvin. Pallo palkaksi.( Pysyi hyvin liikkurin käskytyksellä  merkillä).
Otimme myöskin ruudun kaaviota ja loppuosaa. Vein Cindin ruutuun ja käskytin sen kauenpaa maahan joka hyvin ,Miran käskytyksellä sitten kaaviota tekemään , hyvin patsasteli  "liikkurin" käsky sanalla vaikka niitä tuli useampi ;)
Lopuksi ruudun eri sivuista sisään ohjauksia oikealle paikalle joka on keskellä ;)

Ohjattu> ei mennyt ihan merkin taakse pyysin korjaamaan jolla hyvin ,siitä oikealle noutoon joka hyvin :)Samoin vasen nouto oli bueno! ,mutta merkki ihan selkeesti takkuili ei malttanut kääntää kirsuansa ihan kohti suoraan minua päin,kun pakko päästä noutoon........ täytyy vain ottaa niitä merkkitreenejä erikseen , tuntuu vain ettei ne lisäkäskyt kyllä tuota asiaa korjaa... no katsotaan mitä keksikään ;)
Cola:
Pääsi ruutuilemaan
No sehän tietysti ajautui luoksetulomerkkirivistön viimeiselle tötsälle josta sitten ajautui sivu kautta ruutuun sisälle;)

Toistolla samat kuviot ,mutta sitten helpotin ja menin lähemmäs ruutua ja johan onnistui Punaturkillakin suora eteneminen ruudun keskikohdalle :
Lopuksi vielä kisa matkalta joka oli nyt ihan bueno!

Ja nyt kipin kapin tokottamaan  Dog Sport Centeriin :)

Ei kommentteja: