lauantai 3. marraskuuta 2012

3.11.12 Jäljestämisen intoa :)




Vaikka talvesta pidänkin, niin Onneksi lumet suli vielä vähäksi aikaa .Cindi pääsikin taas jälkeilemään pellolle jossa oli paljon ihmisten ,koirien ,peurojen, pupujen, hirvien ja  ties minkä muun  harhajälkiä . Mira oli ponganut yhden metsästäjän pyssy olalla lampsimassa pellolla samaan aikaan kun talloimme jälkiä.  Tein Cindille aika pitkän jäljen jossa oli paljon vahvistettuja kulmia, muutama piikki, ojan ylityksiä sekä  pieni maastonmuutos metsänpuolelle ja takaisin pellolle  . Maa oli paikka paikoin hyvinkin vetistä ,mutta vetisimmilläkin peloilla ollaan tässä syksyn mittaa jälkeä ajettu . Eikä vetisyys ole tuottanut oikeastaan mitään ongelmia.
Kuvat Mira kastu
  
Cindille on ollut aika simppeliä tehdä jälkiä,  imuroi jälkeä hyvin ilman namejakin....



Itse jäljen ajon nopeus vaihteli ja varsinkin keppien jälkeen oli aika suhinoissaan ,no kaikesta huolimatta jäljellä pysyttiin ja mikä parasta Ilmasi kaikki kepit hienosti. Tuntuu että  nyt alkaa löytymään  tasapaino keppien ja jäljen suhteen :) 

Intessiivinen jälkeilijä  <3



Rollekin pääsi jäljestämään pellolle ja olikin.....  

 aika pätevä pikkuinen <3
Mutta sitä ennen kävimme Tsaukkilassa jossa oli tokokokeet meneillä . Saimme mukavsti häriötä kontaktitreeniimme ja muuhun hömpötyksiimme .
Rolle sai nautti myöskin ylenpalttisesti ihmisten rapsutuksista <3

Rollen ilta vierähti sataman valoissa klo.20-20.40 välisenä  aikana  , ihan kuin olisi siinä ruuhkassa kulkenut aina .
Käytiin vielä jokirannassa kävelemässä ja tehtiin Suomenjoutsenen jälkeen u-käännös takaisin terminaaliin sillä siskoni piti mennä kiireesti takaisin töihin ennen kuin laiva suuntasi kurssinsa  taas ulapalle . Vahingossa tuli  Rolle myös äänitestattu ilotulituspaukkeiden osalta , eikä ollut moksiskaan, onneksi :) .

Toivotaan että tämä lunkius ja rohkeus säilyisi ♥

31.10 Keskiviikkona Rolle täytti 12vk. jonka kunniaksi kaytiin rokotuksilla , hienosti poika sielläkin uiskenteli ;)



(c)Sirpa S

Ei kommentteja: