tiistai 11. kesäkuuta 2013

On aika taas alkaa kirjoittamaan....

Mitäs me ollaan tehty.....

Ilmoitin Cindin tokon Sm-kisaan Pieksamäelle ja nyt ollaan yritetty treenata kaukokäskyjä kuntoon, takapalkalla ,etupalkalla ,kaukaa sekä läheltä, tekniikkaa, paljon vaihtoja ,vähän vaihtoja, enemmän ja vähemmän häiriön alla, mutta herranhaltuun ne loppupeleissä jää.

Samoin seuraaminen on mitä se on ja välillä seuraa tosi hienosti ilman kuplia,  painamista ja sitä piip-ääntä joka tulee kun lähdetään liikkeelle.

Kerää itseensä liikaa jännitetteä ja käytän tosi säästeliäästi seuraa sanaa sillä Cindi nostaa sanasta  liiaksi kierroksia.
Liikkeelle lähdöt , rytminvaihdokset teen ilman käskyä ja se toimii aina välillä eikä yhtään piippausta tule koko seuraamiskaavion aikana.
Samoin jos jätän pallon jonnekin näkyville seuraamisen ajaksi niin on hiljaa ;) no ,seuraaminen on mitä on.

Olen tehnyt taas Cindille muutaman lyhyen kaupunki  "nurmikkojäljen" joissa  haasteet on ihan jossain muussa kuin matkassa, mutta hyvin ollaan noista haasteista selvitty ja monia silmäpareja ollaan saatu matkaamme mukaan ;)

Samoin on päässyt multapellolle jäljestämään pieniä pätkiä.

Itse tykkään näistä kaupunki/puisto jäljistä ,ne on aika hauskasia.

Nuo nurmikko/ puistojäljet ovat vanhentuneet 2h-4h eikä aikaerolla ole näennäistä eroa, hyvin typy niistä on suoriutunut ja kaikki pikkukepit on jäljeltä ilmaissut :)

Cindiä en ole vieläkään hypyttänyt Pk-esteellä, viimeisen syksyn-2012 jälkikokeen jälkeen ja voi olla että meidän Pk-puoli on ohi.
Mutta sen päätän vasta kun ollaan kokeiltu kestääkö selkä ja takapää noita hyppyjä ja kykeneekö enään edes 80cm hyppäämään .
Mutta mikä parasta niin selkä on  ollut ihan kunossa eikä ole ollut kolmijalkainen .

On kestänyt jopa paimennuksen eikä ole lyönyt takapää lukkoon ! :))

Nikamienvälit on varmasti jo silottunut ,mutta jos loukkaa uudelleen itsensä ja sillat murtuu niin se saattaa olla Cindin menoa eikä elimistö enään kykene korjaamaan murtuma kohtaa. Toivotaan parasta ja ei haittaa vaikka sanoisimme PK-puolelle näkemiin sillä tähtäimessä on päästä syksyllä Fh-kokeeseen :)

Rolle taas on ihan pihalla jäljestämisestä ja meillä onkin jäljen suhteen pieni aivoriihitauko ;)

Mutta Rolle Ruusta on kehittynyt oikea vesisaukko ,vaikka ensimmäinen kastautuminen olikin silkka vahinko pulahti vahingossa uppoluksiin, mutta rauhallisesti lähti uimaan kun tuli pinnalle vaikkakin väärään suuntaan "rannasta", käänsi kuitenkin kirsunsa  kohti rantaan ja sen jälkeen Rolle onkin uinut niin kuin Siianpoikaset olisivat koko elämäsä vedessä uiskennelleet :)

Rolle on hieno työkoira joka ottaa kaiken uuden aika lunkisti eikä turhia hötkyile, ratkoo asioita ja on hyvin itsenäinen "jästipää"  ;)  
Ehkä myöskin vapaan kasvatuksen tulos <3  Rolle Ruu <3

Rollen kanssa ollaan myöskin tokoiltu, eikä olla edistytty varmaan yhtään viime talven .

Paitsi haukkumisesta ollaan päästy  aika hyvin eroon  ja nyt peruuttaa jo hienosti ilman haukkuja  ;)

Rolle Ruu on sellainen tosikko puurtaja ja itselläni on oppimista ettei sen häntä vispaa samaan malliin kuin Cindillä vaikka tykkääkin "tokoilla" :)

Ollaan treenattu myöskin esineruuta lähinnä kaistaleita ja Ruutana hakee hienosti esineen vaikka luovutuksessa olisi parantamisen varaa ja esineen voisi tuoda minullekkin , eikä hilppaista esineen kanssa ensin rallattelemaan ja sitten monien kutsujen jälkeen suvaitsee tuoda sen.Mutta luulen ettei auta muuta kuin katsoa peiliin mistä tämä ongelma johtuu ;)                Colakin on päässyt etsimään esineitä :)

Samoi Cindille olen nyt tehnyt aika paljon vain yhden esineen hakua


                 Siinäpä ehkä nämä tärkeimmät

Ei kommentteja: